dinsdag 17 september 2013

Tafelzeil


Hoe leuk is ook dit...

Afgelopen zomer was ik op zoek naar een gezellig tafelzeil voor in de tuin. Ik kijk meestal eerst op het web voor keuzes en ideetjes. Nou ik kan je vertellen, die waren er genoeg te vinden!! Tafelzeil genoeg... maar wat een leuke dingen worden er ook van gemaakt! Ik kon het niet laten om wat te bestellen. 
Het heeft dan niks met haken te maken, maar het zag er zo leuk uit en voor een eenvoudige naaister is het nog wel te doen.. Het makkelijke is dat je gewoon kan knippen, geen last hebt van losse draadjes en niks af hoeft te hechten. Het is een vlaggenlijn geworden die afgelopen zomer de schutting opfleurde.Je kunt voor en achterkant ook op elkaar plakken, maar deze aan elkaar naaien ziet er wat netter uit. 
Er is genoeg te maken van tafelzeil. Er staan veel patronen op internet. Kijk eens op deze site http://mrs-busy.blogspot.nl/p/links-tafelzeil.html daar staan links naar patronen van tassen, portemonnees, mandjes, regenhoedjes, schortjes enz. 
Zomaar wat voorbeelden: 

http://www.aestheticnest.com/2009/10/sewing-oilcloth-baby-bib-and-checkbook.html
http://hildeathome.blogspot.nl/2012/01/een-toiletzak-met-handleiding.html
Genoeg inspiratie dus!
Daar krijg je toch zin in?
:-)
Mariska

2 opmerkingen:

 1. Hi Ilsemariska,

  Als je nog op zoek bent naar een betaalbare en weersbestendig tafellinnen nodigen we je graag uit om een bezoekje te brengen aan Tafelzeil online.

  Wellicht tot snel,
  Thomas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie, wat een uitgebreide site!

   Groetjes,
   Ilse

   Verwijderen